top of page

Trenējies kvalitatīvāk ar MyZone




Aizvien vairāk fitnesa pasaulē atpazīstamību iegūst dažādas pulsa mērīšanas viedierīces... Tās savos treniņos izmanto profesionāli atlēti, tautas sporta pārstāvji, kā arī tie, kuri vingro savam dzīvespriekam.





Kas tad tās ir un kam tad īsti paradzētas?


Jebkura pulsamatra pamatuzdevums ir mērīt sirdsdarbības ritmu(pulsu). Tātad cik bieži sirds saraujas minūtes laikā.


Īpaša nozīme tam ir nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm. Kāpēc? Pavisam vienkārši, lai nekaitētu savai veselībai, īpaši sirds un asinsvadu sistēmai.


Svarīgākais muskulis ķermenī - sirds- treniņa laikā arī ir jāiesilda un jāatsilda, tieši tāpat kā citi muskuļi, piemēram, pirms 5 km skrējiena ir īpaši jāiesilda kāju muskulatūra!


Sirds ir ļoti prasīgs muskulis, kam nepieciešamas ievērot īpašas pulsa zonas to iesildot treniņam, treniņa galvenajai daļai, kā arī atsildoties pēc treniņa!


Pulsa zonas katrai treniņa sastāvdaļai pulsametra ražotāji jau ir iebūvējuši savās viedierīcēs automātiski.


Bet kā neapmaldīties plašajā sortimentā?


Ir tik daudz ražotāju, kas pozicionē sevi kā precīzu un inovatīvu pulsa mērīšanas ierīču ražotāju.


Viens ir skaidrs - savu precizitāti jau daudzu gadu garumā ir apliecinājušas pulsametra jostiņas, kas ir vienkārši lietojamas un precizitāte ir ļoti augsta!



Vienas no šādām jostiņām ir MyZone pulsametra jostiņas, kas ar savu inovatīvo dizainu un darbības mehānisku ir likušas tūkstošiem fitnesa klubu vadītājiem visā pasaulē aprīkot savas sporta zāles ar MyZone sistēmu!


Kas tajā tik īpašs?


MyZone pulsametra jostiņas lietotājam ir lieliska iespēja vērot savu reāllaika pulsu uz digitāla ekrāna, ksa atrodas sporta kluba telpās! Tas dod iespēju jebkurā brīdī, pildot arī sarežģītus vingrinājumus, “uzmetot” tikai skatienu uz ekrānu ieraudzīt, kādā pulsa zonā atrodas vingrotājs. Tas ir daudz ērtāk nekā visu laiku vērot rokas pulksteni, kas savienots ar pulsametra jostiņu! Un vēl jo vairāk, Treneris var ļoti ērti novērtēt un sekot līdzi arī grupu nodarbības dalībniekiem! Pavisam vienkārši vērojot ekrānu ir saprotams, kurā pulsa zonā atrodas katrs nodarbības dalībnieks. Tādējādi treneris var savlaicīgi brīdināt vingrotāju par straujām pulsa izmaiņām un neadvekātiem pulsa lēcieniem!


Myzone sistēma paredz īpašu aplikāciju, kas vienkārši nolādējama mobilajās ierīcē. Ar aplikācijas palīdzību ir iespējams sekot līdzi savam pulsam arī ārpus sporta klubam. Aplikācijā ir iespējams saglabāt visus savus treniņus, dalīties ar saviem treniņu rezultātiem, pievienot nodarbību fotogrāfijas un vēl daudz ko citu, kas jūsu nodarbību padarīs daudz interesantāku, saistošāku un pats galvenais, drošāku Jūsu veselībai!!!


Video failā ir iespējams noskatīties mūsu Trenera Reiņa Garkalna interviju par Myzone sistēmas ieviešonu Latvijā!



151 views0 comments
bottom of page